duminică, 3 februarie 2008

urmasul lui base' | desene e PDist ?


ne-a mintit desene in tot acest timp ?
chiar tine cu marinarul? unde s-a dus spiritul liberal romanesc ??????

later edit: declaratia lui dsn:
In urma cu 4 ani de zile, l-am sprijinit pe Baselu si i-am acordat toata increderea. Reusea parca sa ne arate tuturor ca este alternativa pe care nu o avusesem pana atunci, ne-a facut sa credem ca o sa scapam de comunisti, securisti si alte personaje din padurea tristetilor de tranzitie. A avut charisma, a reusit sa ne pacaleasca si cel mai grav sa ne dezamageasca profund. Imi pare rau ca este asa.

4 comentarii:

Desene Animate spunea...

:))
Joc Murdar!!! Dar m-am suspus riscului cand am spus NO RULES!
Bun!!
Am sa demontez si aceasta inscenare(iar acest drept la replica sper sa apara ca later edit la acest articol)> In urma cu 4 ani de zile, l-am sprijinit pe Baselu si i-am acordat toata increderea. Reusea parca sa ne arate tuturor ca este alternativa pe care nu o avusesem pana atunci, ne-a facut sa credem ca o sa scapam de comunisti, securisti si alte personaje din padurea tristetilor de tranzitie. A avut charisma, a reusit sa ne pacaleasca si cel mai grav sa ne dezamageasca profund. Imi pare rau ca este asa.

PS: Sapca aia chiar imi place...

ttt spunea...

d'apoi ! scoate-te, scoate-te ... chiar crezi ca te mai crede cineva ? si ma mai acuzai pe mine de "sange PDistttttt" :)))))))))))))))

Desene Animate spunea...

ai uitat de later edit-ul ala

ttt spunea...

ptoti sa-l faci tu daca vrei ... de freo patru zile esti admin cu drepturi depline.