joi, 31 ianuarie 2008

Dovada ca Andress este comunist!!!

Senzational si in exclusivitate, intocmai ca la DDD(Dan Diaconescu Direct),celebrul Andress, aflat sub hipnoza regresiva (ce o fi aia?) si-a recunoscut valentele comuniste.M-a determinat sa-l supun acestui test curiozitatea pentru manifestarile lui batjocoritoare la adresa liberalilor+ afinitatea pentru Primul Marinar al tarii.
Tineti-va tare, celor slabi de inima si mai ales celor care sperau ca Ceausescu nu mai e,le recomand sa nu citeasca randurile de mai jos...

desene liberale: avand in vedere ca ai 21 de ani si nu ai prins decat putin din "epoca de aur", as vrea sa te intreb "Ce te-a invatat Ceausescu?"
Andress: mhai nu cred ca m-a invatat multe (dovada ca se crede un geniu comunist)
Andress: poate doar ca omul greseste de cele mai multe ori din nestiinta (un discurs parintesc ce aminteste de tinerii cominternisti, varfurile de lance ale socialimsului multilateral dezvoltat)
Andress: in sine ideea de comunism era (si va fi mereu) o ideologie dar una care desi este blamata in zilele noastre, la origini, avea niste convingeri pur umaniste ( !!! ce vreti mai mult de atat?)
Desene: ma tu ma minti (inca speram_
Desene: ..........(agonie si extaz)
Andress: nu vad si nu am sa vad niciodata nimic rau in ideologia comunista. am vazut rau proasta aplicare a acestuia. ( Sfat: Feriti-va de omul politic Andress, atat cat mai aveti timp)
...firul rosu s-a intrerupt, comunicatia nemai fiind sigura si "singura", agenturile Dictatorului au intrat pe fir...
reluarea conversatiei...
Andress: dar in realitate comunismul este numai un vis
Andress: mi-as dori sa poata fi aplicat....
Andress: ma duc sa mananc si revin
Andress: 15 min

Stimati tovarasi, ceea ce era de demonstrat (qed), a fost demonstrat...
pe mine va rog sa ma scuzati, completez o cerere de azil in Congo ..
Pe curand ... si sa-i urati pofta mare tovarasului...

PS:

13 comentarii:

ttt spunea...

ce inseamna presa libera :)))
daca tai din continut iese exact ce vrei tu. dar nu, nu-mi retrag vble. ador scrierile lui marx (pentru cei care nu stiu a mai scris si ceva in plus de manifestul comunist) si in loc sa port un tricou cu el Che prefer unul cu Marx. Marx nu a ucis pe numini ... poate doar a creat niste idealuri la care nu vom ajunge niciodata.

Desene Animate spunea...

salutari din congo...aici e cald , apa e umeda, soarele arde..., umbrapalmierului nu mai e chiar asa de umbra, leul (nu moneda romaneasca), ma priveste lenes din umbra unui tufis...
stau si visez la revolutie...
departe de andress si prietenul lui Popey marinarul, ma simt in libertate ;))

Ps: sa te vad cu ce elicopter fugi tu de pe acoperisul primariei bunei dispozitii-socialiste ?!;))

ttt spunea...

am uitat sa adaug ceva: desene, eu nu-mi fag griji ptr ca m-ai declarat comunisht. "ai tai " liberali au ajutat la anularea legii CNSAS ... cu alte cuvinte nu pot fi acuzat in lod direct ca am fost turnator :)))

dar tu ai grija. cand va intrain forma "marinarul", va mai "pochii" pe cativa de la voi ...

(doamne ce-mi place sa intzep :))

ps: mhai cum se face ca la liberali, oamenii din fata - intro mare majoritate - sunt fosti fsnisti, psd-isti si cuascendente pozitive in fostul pcr ??? lasa-te cat mai poti de ei :))))))

ttt spunea...

post coment:

nop. ti-ai gasit si tu un socialist care sa ii placa de un marinar de dreapta. snif-snif ... e chiar plicticos baiatu. nu-mi mai place ne nimeni.

Desene Animate spunea...

dezinformare NKVD-ista tovarase!!!

ttt spunea...

:))
ce mai face norica, dar varujica ?????

mhai partidu vostu e ca si psd-u': daca pe iliescu il au ca presedinte de onoare ... iti dai seama cata onoare au .... vai shi amar. saraca Romanie ... saracii proletari (ce mai pleonasm):)))))))

Mitruţ Ianoş spunea...

paradoxul e ca liberalii care au avut ceva legaturi cu trecutul comunist au fost deconspirati, iar grosul acestora, membri PSD, PD-L, PC, s.a. e inca imaculat...

imi spuneti si mie cine face inca regula?

ttt spunea...

mitrut ...
ai uitat de PNL ... si apropo de psdistii aia din fata pnlului dc nu pomenesti ??? sau "aia nu se mai pune" ?

Desene Animate spunea...

@ andress
Da, dar nu prea se aude nimic de doarele unui berceanu, videanu, blaga, etc.. In schimb pe Mona Musca si pe Balaceanu Stolnici, i-a pus la zidul infamiei domnu marinar. Asa ca draga prietene, cand o sa apara si dosare ale marilor capi din PD minus Liberalism o sa putem vb despre political corectness. pana atunci: ce-i aia????????

Desene Animate spunea...

http://victorbanta.weblog.ro/2008-02-02/278171/Liberalism-virtual-sau-virtutea-liberalismului.html

ttt spunea...

@desene
nu stiu dc ai impresia ca tin cu pd ... sunt o gloata de netot, alaturi de toate partidele politice. sunt apolitic ... asa ma simt eu liber.

Mitruţ Ianoş spunea...

@andress
dar trebuie sa ai o optiune politica...

ttt spunea...

am spus: sunt un om de stanga care crede intr-o romanie salvata de oamenii de dreapta. dar nu ma identific deloc in partidul de stanga romanesc (care are ca presedinte DE ONOARE pe iliescu si PRESEDINTE PE BUCURESTI pe vanghelie). cat despre oamenii de rdreapta ... sa ne ierte dumnezeu. prin cate partide s-au plimbat cu totii ... si-au pierdut doctrina.

nu mai cred in clasa politica romaneasca. punkt

ps: scuze daca m-am rastit in primul comentariu adresat tie :))